dimarts, 27 de juny de 2017

Pastís de mousse de gerds

Ingredients per el pa de pessic
4 ous
150 g de sucre
150 g de farina.

Preparació:
Batre els ous i el sucre fins que augmenti el seu volum. Barrejar-ho amb la farina i posar-ho en un motllo de 26 cm. Coure-ho al forn a 180 graus durant uns 20 a 30 minuts.
Un cop cuit I refredat, partir el pa de pessic per la meitat. L’altre part es pot congelar i fer servir per un altre pastis.
Ingredients per la mousse:
300 g de gerds
2 culleres de sucre
400 g de Speisequark
400 g de nata
8 fulles de gelatina
1 bric de suc de fruits vermells
Preparació:
Barrejar els gerds amb el sucre, fer un puré i reservar un parell de cullerades soperes.   Posar 6 fulles de gelatina en remull amb aigua freda, escorre-les i desfer-les amb una mica d’aigua en un casso al foc. Barrejar el quark amb el puré de gerds, afegir-hi les fulles de gelatina desfetes i la nata muntada. Posar-ho sobre la base del pa de pessic i deixar-ho quallar a la nevera d’un dia per un altre.
Barrejar les dues cullerades de puré de gerds amb 1/4 de litro de suc de fruits vermells. Remullar 2 fulles de gelatina i seguir el mateix procediment de abans, barrejar la gelatina desfeta amb la barreja anterior i cobrir el pastís. deixar-ho reposar a la nevera fins que hagi quallat.